Byg hvad du vil!

Denne korte artikel er til dig, der har klikket ind på N-modulgruppens hjemmeside, og overvejer, om moduler kunne være noget for dig. Jeg vil gerne prøve at overbevise dig om, at det er det.

For du kan bygge hvad du vil! Og i det tempo der passer dig!

Og hvad mener jeg så med det? Jeg mener, at du som medlem af N-modulgruppen, vil have mulighed for at bygge lige det modul, eller de moduler, du har lyst til. Vi er en relativ stor gruppe, så vi ”har det hele”; stationer, strækninger, afgreninger, industrispor osv. Så uanset hvad du bygger, vil det passe ind et eller andet sted. (Vi vil nok studse lidt over et vinter-modul, men måske ville det kunne gå.)

Vi kører både enkeltsporet og dobbeltsporet, så også her er der frit valg.

Så uanset om du vil bygge et marklandskab med åbne vidder, en landstation, en romantisk sidebane, et rangerterræn, et havnemiljø, en lang paradestrækning eller noget helt syvende, så vil det altid (eller så godt som altid), kunne indgå i vores opstilling.

De eneste krav til modulerne er, at de teknisk passer til vore moduler, i de ender hvor de skal kobles sammen med dem.

Modulerne kan være både store og små, og du kan fokusere på det du vil; vil du bygge en stor flot station på 8-10 meter, kan du gøre det. Og vil du hellere bygge et 40 cm langt, enkeltsporet modul, hvor du maler det rødsprængte i øjnene på bondemanden der knokler på marken, så kan du også gøre det.

Og du kan, som skrevet ovenfor, bygge i det tempo der passer dig. Der er intet krav om, at du skal stille med et modul, før du må være med.

Som et sidste lille reklameindslag: Der hersker der en rigtig god stemning i gruppen. Andetsteds på siden er der beskrevet nogle etiske retningslinjer for gruppen, men de kan i det store og hele koges ned til:

 ”Så længe du ikke decideret går i vejen, så er du velkommen.”

Du er her: Home :: Indhold :: Artikler :: Moduler :: Modulbygning tips :: Byg hvad du vil!