Om N-modulgruppen

Vores logo er et lettere gennemsigtigt navn på gruppen foran en N-maskine:

N-Modulgruppens logo

N-modulgruppen har sine rødder tilbage til 18 November 2003 hvor 5 af de nuværende medlemmer deltog i første møde med henblik på at etablere en interessegruppe for Skala N. I begyndelse var der ingen formel forening. Mere formelt blev det i august 2006. Og den nuværende form opstod ved sammenslutningen med N-RE i foråret 2009.

Se også

Vi kører med moduler efter FREMO's N-RE standard. Dog har vi lavet nogle ændringer ift. de ”officielle” FREMO standarder, bla. muligheden for at have baggrunde. Men ændringerne er ikke større end at vi uden videre kan sætte vores moduler sammen med andre FREMOdul’er.

Viev over et udsnit af en opstilling

Vi er pt ca 60 medlemmer i N-modulgruppen. Vi mødes én gang om måneden, alt efter hvor der er plads til os, da vi ikke har nogle klublokaler. Her udveksles gode råd og erfaringer, samt snakkes modeljernbane i almindelighed og spor N i særdeleshed. Ind imellem har nogle medlemmer taget et modul med for at vise fremskridtene, men egentlig kørsel laver vi kun på køredage og udstillinger, hvor vi sætter vores moduler sammen til et stort anlæg.

Du er her: Home :: Klubben