Køb af færdige moduler

En meget venlig fyr ved navn Harald Brosch laver laserskårede modulender (ca 75-83 kr. for 2) , modulsamlesæt (ca. 319-422 pr stk.)og en hel masse andet som f. eks holdere til håndkontroller kasser og opbevaring af forskellig slags samt vinduer og andre materialer til bygninger og byggesæt.

Et 100 cm lige modul i dobbeltsporet eller enkeltsporet udgave med standard-ender koster kr. 352,50. Et bue-modul radius 150cm 22,5 grader koster kr. 347,75. I skrivende stund har medlemmer købt 4 buemoduler, et enkelt lige modul samt nogle løse modulender, alle med yderste tilfredshed til følge.

Modulender er lavet i poppelfiner der er meget let, stærkt og formstabilt. Alt andet i modulet laves af birkefiner der også er stærkt og formstabilt men som ikke er helt så let. Han laver fer og not til samling af lige moduler mens buede moduler laves med fræsninger og "fisk". Fisk er små træskiver med form som en flad amerikansk forbold.

Han har oplyst at det sagtens kan lade sig gøre at bestille fra Danmark dvs pengeoverførsel og forsendelse med fragtmand. Alternativt kan hente og betale det ved et FREMO-træf. På hans hjemmeside er der også en masse billeder fra træf og andre ting der kan interessere jer.

Her er links til hans side (forsiden) samt til shop og de steder i shoppen der har N-modul-relevante produkter. Alt kan selvfølgeligt nås ved bare at gå ind på forsiden og så klikke sig vej.

Forside: http://www.williwinsen.de/

Shop: http://www.eisenbahn-modulbau.de/catalog/default.php?language=de

N-modulender: http://www.eisenbahn-modulbau.de/catalog/default.php?cPath=98_22_29

N-modulbyggesæt: http://www.eisenbahn-modulbau.de/catalog/default.php?cPath=98_104

Det er en god idé, hvis man kan finde andre interesserede, laver fælles bestilling, da omkostningerne derved holdes nede.

Du er her: Home :: Indhold :: Artikler :: Moduler :: Modulbygning tips :: Køb af færdige moduler