N-RE kører 3.de gang. Så var det alvor... (MAR 2007)

De første 2 af slagsen var uden drifts-afvikling, da vi slet ikke var langt nok til dette, men nu skulle det være rigtigt.

Ole havde lavet en køreplan til den strækningsplan vi var blevet enige om i fællesskab. Køreplanen var resultatet af benhård manuelt arbejde men en masse dokumenter og lister. Intet køreplanssoftware eller anden hjælp. Cadeau til Ole for det.

Selv om vi kører køreplan har vi pt. valgt ikke at køre med vognkort og lastkort, da vi skal have lidt mere køreplanserfaring og helst en eller 2 mand mere til betjeningen.

Vi mødtes fredag sent på eftermiddagen, spiste middag, stillede op, legede lidt og fik et par kopper kaffe og noget godt øl.

Lørdag kl. 09:00 gik det løs. I løbet af 7 timer fik vi afviklet næsten et helt driftsdøgn i skalatid 1:5. Regner man efter passer det selvfølge ligt ikke, og det er fordi uret blev sat i stå midtvejs til frokost-pause. Uden mad og drikke, mv.....  ;-)

På Jan's bærbare var der etableret et fuldskærms ur der kørte skalatiden, og som kunne stoppes i nødsituationer (Det kunne DSB sikkert godt bruge) hvilket skete 1 gang eller 2 i kort tid, da et vendesløjfemodul fra Lenz voldte en del problemer. Vendesløjfemodulet er nu kasseret helt og aldeles.

3 lokofører og 2 stationsforstandere (hvoraf den ene kørte som 4 lokofører for lokal MO-trafik) bemandede strækningerne. Det rullende materiel var på forhånd opstillet i udgangsposition. Vi kom på hårdt arbejde, men det var en rigtig FED oplevelse. Når man glemmer alt omkring éen, selv den gode belgiske bryg der står tilbage fra frokosten, ja så har det været godt. Der er ikke så meget at berette fra selve kørslerne da dette er skrevet alt for lang tid efter oplevelsen.

Kl. 16:00 sluttede kørslen og efter 2 timer var alt pakket i bilerne og alle undtagen Steen havde forladt stedet.

Planen over vores modulopstilling finder du her

og der er billeder på billedsiden fra denne køredag.

Du er her: Home :: Indhold :: Artikler :: FREMO :: Aktiviteter :: N-RE kører 3.de gang. Så var det alvor... (MAR 2007)