Digitalisering med "Team digital"

På udstillingen i Køge havde jeg et par manualer med fra produkter til digitalisering. Jeg har på nettet ledt efter noget som kan digitaliser uden at blande sig med resten af anlæget, dvs uden at bruge kørestrøm og det store loconet.

Produkterne der kommer fra Team Digital kan køre alle enheder, sporskiftemotorer, signaler i et separat net. Dette net kan håndteres af en Sproc eller en Locobuffer. På den måde at man ved køredage og udstillinger køre et separat net på sin egen station og der hjemme bare have stationen som en del at loconettet.

Et simpelt regnestykke for sporskiftedrev:

1 stk SRC16 á 36,75£      322,-
2 pk MOTOD á 15,80£      277,-
I alt til 16 Tortoise drev:    599,-

Det giver 37,5 kr pr Tortoise-drev hvilket er det billigste jeg har kunnet finde uden konkurrence. Alle andre er langt dyrere.

1 stk SIC24AD á 37,80£   332,-
2 pk TSA á 12,25£              215,-
I alt                                         547,-

for 4 PU-signaler, 12 blok-signaler, 6 hoved signaler eller andre kombinationer der tilsammen giver 24 faste eller blinkende lamper

Der er nogle fine vejledninger på engelsk, og de er super flexible, kan en masse og rummer derfor masser af muligheder.Ok, det kræver lidt tålmodighed, fordi der er en del man skal læse, men er man først kommet igang, så handler der bare om at regne nogle adresser ud og det skal kun gøres 1 gang, så er det bare at køre.

Du er her: Home :: Indhold :: Artikler :: Tips og tricks :: Digitalt og elektrisk :: Digitalisering med "Team digital"