Aktivitetskalender

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
10th European N-Scale convention Stuttgart
Dato:
17.11.2015 - 23.11.2015 
Hvor:
Messecenter Stuttgart - Stuttgart
Kategori:
Udstilling

Beskrivelse

Tilmelding til det 1th European N scale convention. Jeg har skrevet yderdagene, som jeg mener man skal sætte af til arrangementet. Så man tager hjemmefra om tirsdagen den 17.november, sætter anlæg op om onsdagen. Der er åbent for publikum torsdag, fredag, lørdag og søndag. Man tager anlægget ned Søndag den 22.november efter kl. 18.00 og man er så hjemme mandag den 23.november. Men dette kan jo ændres ved at nogle flyver.

Overnatning forventes at kunne blive på det sædvanlige vandrehjem(Jugendherberge). Prisen vaar i novermber 2014 30 euro pr. nat.  Tlmelding til vandrehjem kan ske til mig, samtidig med at man tilmelder sig. Hvis man vælger hotel, må man selv sørge for booking. Hvis der af arrangørerne bliver udbetalt et overrnatningsbeløb, vil det blive delt ligeligt mellem alle uanset overnatningssted. Da jeg forventer at der er ekstra mange deltagere i år, vil det formentligt være et meget beskedent beløb.

Der kommer er mere om transport, når vi ved hvor mange moduler der skal transporteres.

Tilmelding sker til min mail helcab2@gmail.com.  og man tilmelder også hvor mange moduler , man vil stille til rådighed.

 

Sted

Sted:
Messecenter Stuttgart
By:
Stuttgart
Land:
D

Deltagere:

  • Per Schiöpffe
  • Niels Peter Pedersen
  • Cyril Olsen
  • Mathias Gerting Hansen
  • Arne Koertz
Du må logge ind for at tilmelde dig dette arrangement.
Du er her: Home :: Indhold :: Aktivitetskalender :: Detaljer - 10th European N-Scale convention Stuttgart